Ni na zalogi

Muscle Care ZMV+B6 60 tablet

7.99

  • Kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6
  • popolna regeneracija mišičja po vadbi
  • za miren spanec boljše počutje

Ni na zalogi

Opis

Imate težave s spancem in regeneracijo vašega mišičja, pa bi se radi tega znebili!

Poskusite Muscle Care ZMV+B6. Kombinacijo cinka, magnezija in vitamina B6, ki s skupnim delovanjem vaše telo uspešno ščitijo pred prekomernim stresom zaradi napornih in dolgotrajnih treningov.

Omenjena kombinacija mineralov in vitamina B6 ima tudi pozitiven učinek na pridobivanje mišične mase, ko govorimo o fitnesu in bodybuildingu, po napornih treningih pa kot že rečeno poskrbi za kar najboljšo regeneracijo mišičja, kot tudi živčevja.

Pomanjkanje cinka, magnezija in vitamina B6 se namreč v večini pojavlja pri športnikih, saj je njihovo telo pod stalno obremenitvijo, ali pa tistih, ki komaj začenjajo z vadbami. Njihovo telo tedaj namreč prekomerno porablja cink, magnezij in vitamin B6, vse to pa posledično pomeni prekomerno utrujenost oz. izčrpanost.

Cink in magnezij, ki sta del ZMV+B6, sta potrebna za rast mišičnega tkiva, povečanje hormonske ravni na naraven način in pomoč pri regeneraciji po sami vadbi.

Magnezij pozitivno vpliva na pravilno delovanje živčnega sistema in ima regenerativni učinek, hkrati pa zagotavlja miren spanec. Kombinacija magnezija s cinkom in vitaminom B6 v ustreznih razmerjih nadalje pomeni, da se omenjene sestavine medsebojno dopolnjujejo, s tem pa se krepi njihova učinkovitost, ki zagotavlja boljše delovanje metabolizma, pospešuje regeneracijo telesa, pri moških pa tudi dviguje raven naravnega testosterona. Ravno zaradi tega se ZMV+B6 priporoča vsem, ki želijo zavarovati svoje telo pred neželeno izgubo mišične mase in povečati moč.

 

Sestavine: magnezijeve soli citronske kisline (magnezij), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), cinkov glukonat (cink), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

Priporočena uporaba: vzemite 1 – 3 tablete dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care ZMV+B6
Sestavine1 tableta / PDV %
Magnezij140 mg (37)
Cink15 mg (150)
Vitamin B62 mg (143)

 

 Akcija