Ni na zalogi

Muscle Care Vitamin E 90 tablet

7.30

  • Močan antioksidant
  • Razstrupljanje telesa 
  • Močna podpora srčno-žilnemu sistemu

Ni na zalogi

Opis

Muscle Care Vitamin E je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno zdravju celic, ki so pri ljudeh, ki intenzivno trenirajo, izpostavljene številnim poškodbam.

Vitamin E je namenjen vsem ljubiteljem aktivnega življenjskega sloga, ki želijo uživati ​​v učinkih svojih treningov in podpirati splošno zdravje.

Vitamin E sicer spada med antioksidante, njegova najbolj aktivna oblika pa je alfa-tokoferol. Njegova glavna naloga je boj proti prostim radikalom in preprečevanje uničenja maščob, ki so pomemben sestavni del celičnih membran.

Zaščita pred prostimi radikali je še posebej pomembna, saj te molekule, ki so nevarne vašemu zdravje, povzročajo številne poškodbe celic (primerljive s škodo, ki jo povzroča kajenje in onesnaženje zraka).

Vitamin E, ki ga vsebuje izdelek Muscle Care, dodatno pomaga zaščititi maščobe, ki jih vsebujejo lipoproteini nizke gostote (LDL), to pa pomaga zaščititi srčno-žilni sistem pred različnimi boleznimi.

Ljudje s pomanjkanjem vitamina E imajo pogosto težave s koordinacijo in ravnotežjem, mišično šibkostjo, zato je dopolnjevanje le-tega pomemben element.

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), rižev škrob, DL-alfa-tokoferol acetat (vitamin E), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid.

Uporaba: Vzemite 1 tableto 2-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Vitamin E
Sestavine1 tabletaPDV 
Vitamin E20 mg167% 


Akcija