Ni na zalogi

Muscle Care Selen 120 kapsul

9.12

  • Pomemben za delovanje ščitnice
  • Močno antioksidativno delovanje
  • Pozitivno delovanje na varovanje zdravja srca

Ni na zalogi

Šifra: 5902444705907 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Selen, ki ga imenujemo tudi  “mineral proti staranju” je znan po svojem izjemnem antioksidativnem delovanju. Deluje v tesni sinergiji z vitaminom E, imenovanim tudi vitaminom mladosti.

Kako pa selen deluje?

Kot že omenjeno, ima zelo močne antioksidativne lastnosti, zahvaljujoč temu pa se učinkovito bori proti prostim radikalov oz. strupom. Prispeva k prezgodnjemu staranju telesa in lahko prispeva k zmanjšanju številnih bolezni med katerimi je tudi rak. Predstavljal naj bi namreč eno najstarejših naravnih metod za boj proti raku.

Študije kažejo, da lahko dodatek selena zaščiti telo pred srčnimi boleznimi ali revmatoidnim artritisom, selen pa naj bi predstavljal tudi enega od odličnih orožij v boju proti vsem boleznim srca in celotnega srčno-žilnega sistema. Omogoča namreč povečanje ravni dobrega HDL in zmanjša količino slabega LDL holesterola, poleg tega pa zmanjšuje viskoznost trombocitov, kar učinkovito preprečuje embolijo.

Selen med drugim prispeva k pravilnemu delovanju ščitnice in je odgovoren za pravilno tvorbo hormonov v določeni žlezi. Preprečuje smrt živčnih celic in povečuje količino sperme in gibljivost semenčic, zato je njegovo jemanje posebej priporočljivo za moške, ki načrtujejo naraščaj. Zanimivo je tudi, da naj bi selen pozitivno učinkoval na učinkovito zmanjševanje depresije in kakršnihkoli stanj živčne napetosti.

Priporočljiv dnevni vnos odmerek selena je do 2000 mikrogramov, s tem pa boste telesu zagotovili optimalno količino in s tem ohranili mladosten videz ter vitalnost.

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine (celuloza),rižev škrob, , sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid, natrijev selenat (selen).

Uporaba: Vzemite 1 tableto 2-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Selen
Sestavine1 tabletaPDV 
Selen100 mcg182% 


Akcija