Muscle Care MSM 90 tablet

11.99

  • Čisto organsko žveplo
  • Sodeluje v številnih funkcijah
  • Pomaga razstrupljati telo

Opis

MSM (metil sulfonil metan) je čisto organsko žveplo brez polnil in nepotrebnih sestavin, odlikuje pa ga visoka biološka vrednost in odlična absorpcija. Žveplo je namreč eden izmed treh najpomembnejših elementov v našem telesu, največ pa ga najdemo oz. zaužijemo s sadjem, zelenjavo in žitaricami.  Največ žvepla sicer vsebujeta česen in čebula.

Pomembno pa je tudi vedeti, da se žveplo iz našega telesa izloča, predvsem z večino predelane hrane, njegovo pomanjkanje pa ponavadi nastopi v starejših letih.

Telo na dan porabi za 1/8 čajne žličke žvepla, s tem pa ohranja prepustnost membran in preprečuje trdenje tkiv. Žveplo pa v telesu porabljajo tudi novo nastale celice, med drugim pa ga črpajo iz hemoglobina krvi, kjer se le-ta nahaja.

Ravno tu pa nastopi Muscle Care MSM, ki na posamično tableto vsebuje kar 1000 mg MSM in s tem pozitivno vpliva na boljše zdravje, telesno aktivnost in učinkovitost vsake vadbe.  Zmanjšuje oksidativni stres, ščiti mišice pred poškodbami in zmanjšuje količino oksidativnega stresa, ki ga povzroča vadba, preprečuje pa tudi kolitis in pljučno hipertenzijo.

Dodatek MSM je pomemben za športnike, katerih vadba temelji na moči in intenzivnih treningih, saj so njihovi sklepi izpostavljeni večjim obremenitvam. Organsko žveplo (MSM) je tudi sicer pomembno za naše telo, njegovo pomanjkanje pa vplivajo na razvoj in procese povezane z nastankom mišične mase.

Muscle Care MSM je bogat z metioninom in cisteinom, sestavinami, ki odlično sintetizirajo beljakovine in uravnavajo presnovo aminokislin. Organsko žveplo poleg tega blagodejno vpliva na stanje sklepov, saj vzdržuje in obnavlja sklepni hrustanec ter s tem preprečuje nastanek bolečin. Izboljšuje tudi kakovost strukture las in nohtov, poleg tega pa ima močan razstrupljevalni učinek. Iz telesa odstrani strupe, posledično pa ti pozitivno vpliva na naše počutje.

MSM spodbuja proizvodnjo hormonov, ki nepreklicno pogojujejo naše zdravje in stanje celotnega organizma. Povečuje tudi absorpcijo vitaminov in mineralov iz hrane ter sodeluje pri proizvodnji kolagena, ki je izredno pomemben za sklepe, saj izboljšuje njihovo gibljivost.

Posebej primeren je še za vse, ki okrevajo po poškodbah in se želijo čim prej vrniti v formo. Zaradi svojih protivnetnih učinkov namreč pozitivno učinkuje na zdravljenju kroničnih bolečin, obnavlja sklepe, kite in ligamente, pospešuje celjenje kosti in pomaga proti osteoartritisom ter bolečinami v mišicah.

 

Sestavine: metil sulfonil metan (MSM), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), rižev škrob, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid.izvleček semen Paullinia cupana (standardiziran na 20% kofeina), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid.

Uporaba: Vzemite 1 tableto 2-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care MSM
Sestavine1 tableta 
MSM1000 mg 


Akcija