Akcija! Ni na zalogi

Muscle Care Joint Care 90 tablet

16.17

Za aktiven življenjski slog

  • Popolna formula za vaše sklepe
  • Preženite bolečine in ostanite aktivni
  • Hitro delovanje

Ni na zalogi

Opis

Dejstvo je, da se s starostjo povečujejo tudi težave s sklepi, vendar pa se te mnogokrat pojavijo tudi že prej…tudi pri športnikih in fizično aktivnih!

Joint Care vsebuje namreč kar tri učinkovine, ki skrbijo pa pravilno delovanje sklepov, regeneracijo sinovialne tekočine v njih in obnovo sklepnega hrustanca.

Posebna formula, ki vsebuje pravilno odmerjene količine kondroitin sulfata, metilsulfonilmetana (MSM) in glukozamin sulfata, bo pripomogla k temu, da boste lahko dlje telesno aktivni in seveda tudi lažje opravljali vsakdanja opravila.

To posebej zasnovano prehransko dopolnilo, ki se lahko pohvali z uzjemno hitrim delovanjem, bo torej nadomestilo že omenjene sestavine, ki jih sicer z normalno prehrano premalo zaužijemo, s tem pa tudi poskrbelo za boljše počutje brez nepotrebnih preglavic.

 

Sestavine: glukozamin sulfat, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), kondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), sredstvo proti sprijemanju (kalcijev fosfat), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto od 1 – 3-krat dnevno s hrano ali po obroku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Joint Care
Sestavine1 tableta3 tablete
Kondroitin sulfat200 mg600 mg
Glukozamin sulfat500 mg1500 mg
Metilsulfonilmetan (MSM)50 mg150 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Muscle Care Joint Care 90 tablet”


Akcija