Ni na zalogi

Muscle Care Guarana 90 tablet

10.95

  • Čista in naravna energija
  • Za večji fokus
  • Pozitivno delovanje na izgorevanje maščob

Ni na zalogi

Opis

Muscle Care Guarana na posamično tableto vsebuje kar 200 mg čistega kofeina, ki omogoča, da celotno telo spodbudite k delovanju, hkrati pa pripomorete k izboljšanju telesne pripravljenosti. Jemanje Guarane, ki hkrati deluje kot termogenik podpira izgorevanje maščobe, to pa lahko pozitivno vpliva na izgubo odvečne telesne teže.

Muscle Care Guarana je izdelek pridobljen iz izvlečka guarane, ki v svojih semenih vsebuje izjemno veliko naravnega kofeina, saj semena guarane vsebujejo do dva-krat več kofeina kot kavna zrna.

Kofein je sicer močan stimulans, ki lahko izboljša vzdržljivost med intenzivnimi treningi in tako podpira učinke treninga.

Pri uporabi guarane, ki je sicer varno prehransko dopolnilo je potrebno biti pozoren na njeno delovanje, ki deluje spodbujevalno, zatorej pa jo je potrebno jemati previdno, predvsem zaradi morebitnih težav s spanjem in vznemirjenosti ki jih lahko povzroča.

Guarana pa ima tudi številne prednosti, saj vam počasno sproščanje kofeina, ki ga vsebuje, omogoča daljšo koncentracijo in fokus, kar pomeni večjo moč in energijo za delovanje. Vsebuje tudi številne flavonoide in druge nekofeinske spojine, ki podpirajo kognitivno delovanje, zmanjšuje duševno utrujenost in pozitivno vplivajo na razpoloženje.

 

Sestavine: izvleček semen Paullinia cupana (standardiziran na 20% kofeina), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid.

Uporaba: Vzemite 1 tableto 2-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Guarana
Sestavine1 tableta 
Guarana1000 mg 
   od tega kofein200 mg 


Akcija