Ni na zalogi

Muscle Care D3+K2 90 tablet

10.95

Popolna kombinacija za močan imunski sistem

  • Za več zdravja in boljše počutje
  • Kakovostna vitamina D3 in K2 (Mk-7)
  • Zadosten vnos že z 1 tableto dnevno

Ni na zalogi

Opis

Muscle Care D3+K2 v obliki MK-7 tablet, ki ga odlikuje hitra absorpcija in visok biološka vrednost.

Zahvaljujoč uporabi te pomembne kombinacije vitaminov boste lažje in hitreje poskrbeli za svoje zdravje ter počutje, hkrati pa svoje telo tudi uspešno zaščitili pred različnimi avtoimunimi boleznimi. Kot rečeno gre za dva pomembna vitamina, oba pa sodelujeta pri številnih telesnih funkcijah.

Vitamin D3 je namreč bistven za pravilen razvoj kosti in zob, sodeluje pa tudi pri absorpciji kalcija in fosforja ter uravnavanju normalne ravni kalcija v krvi. Pomemben je za delovanje imunskega sistema in mišičja, njegovo pomanjkanje pa lahko vodi med drugim tudi do rahitisa (nenormalne tvorbe kosti in zob), osteoporoze, bolezni srca in ožilja, pa tudi zahrbtnih avtoimunskih bolezni kot sta npr. rak in multipla skleroza.

Vitamin K je najbolj znan po svoji vlogi pri strjevanju krvi in ​​pri izgradnji močnih kosti ter preprečevanju srčno-žilnih bolezni, sodeluje pa tudi pri številnih drugih funkcijah v telesu. Pomanjkanje tega vitamina vodi do bolezni srca in povečuje tveganje za osteoporozo.

Vitamin K2 imenujemo tudi Menakinon, nahaja pa se v različnih oblikah med katerimi sta najbolj pomembni MK-4 in MK-7.

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), vitamin D3 (holikalceferol), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicijev dioksid, natrijev menakinon-7 (vitamin K2).

Uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care D3 + K2
Sestavine1 tableta% RDA
Vitamin D350 mcg (2000 iu)1000
K2100 mcg133


Akcija