Real Pharm Berberine HCL 60 kapsul

13.99

  • Pozitiven vpliv na pospeševanje metabolizma
  • Blagodejni vpliv na prebavni sistem
  • Preprečite različne prebavne težave

Opis

Berberin je izjemno učinkovito vendar hkrati manj poznano prehransko dopolnilo, izdelano iz rastline, že v srednjem veku pa so ga uporabljali kot učinkovito zdravilo proti številnim boleznim, vključno z malarijo in zlatenico.

Je alkaloid (organska spojina, navadno z bazičnim učinkom), ki kaže izjemno biološko aktivnost. Izvleček korenine rastline Berberis Aristata namreč vpliva na presnovo, saj omogoča pospeševanje metabolizma, hkrati pa ima diuretični učinek in čisti telo. Zaradi opisanih lastnosti je popolno prehransko dopolnilo za tiste, ki se želijo znebiti odvečne telesne maščobe in s tem storiti korak dlje v smeri zdravja.

Tudi v primeru prebavnih težav, kot so napenjanje, zaprtje, bolečine v trebuhu ali driska, se bo Berberin izkazal kot odličen zaveznik, saj ima pozitiven učinek oz. blagodejno vpliva na prebavni sistem.

Poleg tega Berberin tudi pozitivno vpliva na delovanje jeter, ledvic, vranice in dihal ter krepi imunski sistem, njegovo delovanje pa lahko pozitivno vpliva tudi na zmanjšanje bolečin v sklepih. Pozitivno vpliva tudi na pospeševanje procesa regeneracije in omogoča intenzivnejšo ter dolgotrajnejšo vadbo.

 

Sestavine: izvleček korenin Berberis Aristata (standardiziran na 2% berberina), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), vezivno sredstvo (kalcijev fosfat, rižev škrob), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 kapsulo dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Pharm Berberine HCL
Sestavine1 kapsula
Berberin HCL500 mg


Akcija