Akcija! Ni na zalogi

Muscle Care Acai 90 tablet

5.99

  • Naravna krepitev imunskega sistema
  • Izjemno močan antioksidant
  • Velik korak k zdravemu življenjskemu slogu

Ni na zalogi

Opis

Vam je mar za svoje zdravje in si želite naravne okrepitve imunskega sistema, hkrati pa izkoristiti moč vitaminov, mineralov in antioksidantov!?

Vzemite Muscle Care Acai v obliki tablet, ki bo poskrbel za vaše zdravje in vitalnost ter vaše telo aktivno zaščitil pred prostimi radikali.

Acai jagode namreč vsebujejo ravno to…vitamine, minerale in pa antioksidante, ravno zaradi tega pa jih uvrščamo med enega izmed najbolj zdravih sadežev. Skrbno izbrane sestavine v visokem odmerku bodo poskrbele za izboljšanje delovanja celotnega telesa ter s tem poskrbele za blagodejno delovanje in boljše počutje.

Izvirajo iz Južne Amerike, kjer staroselcem Amazonije že vrsto stoletij predstavljajo osnovo medicine, iz njih pa pripravljajo različne zdravilne pripravke. Hkrati predstavljajo zamenjavo običajne hrane med dolgotrajnim lovom, saj iz njih dobijo ogromno energije, ki je nujno potrebna.

Acai jagode s svojimi zdravilnimi lastnostmi in hranilno vrednostjo številno sadje, njihova največja prednost pa je ravno izjemno visoka vsebnost antioksidantov, ki ne le pozitivno vplivajo na preprečevanje staranja celic in tkiv, temveč tudi pozitivno vplivajo na preprečevanje nastanka oz. razvoja rakavih celic v telesu. Naravni oksidanti v kombinaciji z maščobnimi kislinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali ter aminokislinami in fitosteroli, ki so prisotni v Acai, ustvarjajo hranljiv koktejl sestavin, ki aktivno krepijo imuniteto, zmanjšujejo proste radikale, izboljšujejo delovanje krvno-žilnega sistema, pa tudi moč in regeneracijo samega mišičja.

Popoln odmerek izvlečka, ki ga vsebuje Muscle Care Acai, in popolnoma ustreza potrebam aktivnih ljudi, bo tako dejansko pripomogel k boljšemu počutju ter korak k bolj zdravemu načinu življenja, kar je praktično tudi najbolj pomembno.

Stavite na učinkovita dopolnila, ki delujejo.

 

Sestavine: izvleček jagod Acai Euterpe oleracea DER 12:1, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza, rižev škrob), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Acai
Sestavine1 tableta
Izvleček jagod Acai Euterpe oleracea DER 12:1500 mg


Akcija