Ni na zalogi

Max Mag Cardio 90 tablet

9.12

Ni na zalogi

Opis

Max Mag Cardio je inovativen izdelek namenjen podpori delovanja vašega srca. Sestavljajo ga magnezij, kalij, vitamin B in glog, pomembna sestavina za srčno-žilni sistem.

Kot rečeno gre za izjemno formulo, ki podpira delovanje kardiovaskularnega sistema, pomembna pa je vsaka izmed zgoraj naštetih sestavin, ki v formuli delujejo kot celota.

Kalij je namreč najpomembnejši kation (pozitivno nabiti ion) notranjih človeških celic. Igra zelo pomembno vlogo v procesu krčenja srčne mišice, njegova pomanjkljivost pa lahko v ekstremnih primerih povzroči smrt zaradi srčnega zastoja.

Magnezij je še eden izmed kationov, vendar zunaj celični, je pa nepogrešljiv za pravilno delovanje skeletnih mišic, njegovo pomanjkanje pa je ponavadi povezane s krči, ki se pričnejo pojavljati. To lahko povzroči tudi izjemno nevarne kardiološke zaplete, zato je njegova prisotnost v telesu tako zelo pomembna. Pomembno je tudi vedeti, da pitje kave in zelenega čaja, ki vsebujeta kofein oz. tein, izpirata magnezij iz telesa, v tem primeru pa je pomembno dodatno vnesti le-tega in poskrbeti za zadostno količino.

 

Sestavine: izvleček sadeža glog, vitamin B6, kalijev citrat, magnezijev citrat.

Priporočena uporaba: Vzemite 2 tableti dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Max Mag Cardio
Aktivne sestavine2 tabletiPDV %
Izvleček sadeža glog80 mg
standardiziran na oligamernih procianidih (OPC)8 mg
Magnezij (magnezijev citrat)70 mg18,6
Kalij (kalijev citrat)300 mg15
Vitamin B61,4 mg100 mg

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Max Mag Cardio 90 tablet”


Akcija