KFD Sleep Well 90 tablet

19.99

Boljši spanec za boljše rezultate

  • Zaspite hitreje
  • Poskrbite za boljšo regeneracijo
  • Za vse aktivne
Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Poskrbite za izboljšanje regeneracije svojega telesa in bolj kakovosten spanec, ki je neprecenljiv v boju proti nenehnemu stresu in fizičnim ter psihičnim naporom.

KFD Sleep Well je namreč poseben izdelek zasnovan za vse aktivne, posebej pa za vse, ki redno trenirajo ter skrbijo za boljšo vzdržljivost in moč.

Vsebuje namreč spalni hormon, adaptogene in zelišča, ki skrbijo za boljše razpoloženje in regeneracijo, skrbijo pa tudi za to, da lažje zaspimo, predvsem v obdobjih povečanih naporov in stresa.

Ta izjemen izdelek vsebuje GABO ali gama- aminobutirno kislino, priljubljen nevrotransmiter, ki nudi podporo regeneraciji med spanjem, L-triptofan, ki je predhodnik melatonina (hormona spanja) in nam pomaga zaspati, poleg tega pa tudi izvleček magnolije, baldrijana, azijske stonoge ter krokusa, ki pozitivno vplivajo na zmanjšanje neprijetnih učinkov stresa ter pretreniranosti.

Gre torej za popoln izdelek, s katerim boste pregnali težave s spancem in zopet napolnili svoje baterije, posledično pa seveda poskrbeli za boljše razpoloženje in večji zagon, ki sta nujno potrebna za vsakogar izmed nas.

 

Sestavine: polnilo (celuloza), gama-aminobutirna kislina (GABA), L-triptofan, izvleček korenine baldrijana (Valeriana officinalis L., DER 4:1), izvleček listov centella asiatica (Centella asiatica L., DER 4:1), izvleček lubja magnolije (Magnolia officinalis Rehder & E.H. Wilson, DER 4:1), L-teanin, izvleček listov Melise (Melissa officinalis L., DER 4:1), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), izvleček prašnikov žafrana (Crocus sativus L.) izvleček standardiziran na 3% crocinov, glazirno sredstvo (hidroksipropil metilceluloza), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), glazirno sredstvo (polietilen glikol), melatonin.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (3 tablete) 45 minut pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Sleep Well
Sestavine 1 odmerek (3 tablete)
GABA (gama-aminobutirna kislina) 750 mg
L-triptofan 500 mg
Izvleček korenine baldrijana 300 mg
Izvleček listov centella asiatica 200 mg
Izvleček lubja Magnolije 200 mg
L-teanin 100 mg
Izvleček listov Melise 100 mg
Izvleček prašnikov žafrana 30 mg
   od tega crocinov 0,9 mg
Melatonin 1 mg


Akcija

0