New

KFD Regular WPC 80 3000 g

69.99

Izjemna topnost in okus
Visok odstotek beljakovin
Nizka vsebnost laktoze

Šifra: 1655-2 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Regular WPC 80 je predstvalja 100% čisti koncentrat sirotkinih beljakovin.

Za izdelek je značilna izjemna topnost  in okus, pa tudi dejstvo, da ne vsebuje laktoze oz. mlečnega sladkorja. WPC 80 je izdelan z ultrafiltracijskim postopkom, ki omogoča pridobitev takšnega izdelka, ki ga odlikuje nizka vsebnost maščob in sladkorjev.

Za razliko od mnogih drugih beljakovin, vsebuje kar 80% pravih beljakovin v suhi snovi, brez dodajanja prostih aminokislin in s tem zniževanja vsebnosti količine beljakovin na 60-70%.

Izdelek je bil ustvarjen za ljudi, ki jim je všeč pristen okus in visoka vsebnost beljakovin,  brez nepotrebnih aditivov in zgoščevalcev. WPC se namreč lahko pohvali s tem, da ne vsebuje različnih rastlinskih beljakovin kot so soja, pšenica ali pa drugih cenenih aditivov, zaradi svoje čiste sestave pa se hitro absorbira.

Ravno zaradi tega je odličen dodatek k prehrani vseh športnih navdušencev, saj v kombinaciji z ustreznim treningom in uravnoteženo prehrano podpira rast mišične mase in hkrati zmanjšanje maščobnega tkiva.

Regular WPC 80 ne vsebuje prebavnih encimov, ki se v glavnem uporabljajo v izdelkih ameriškega porekla in se pogosto uporabljajo kot maskirni element nizko kakovostnih surovin, ki imajo velik odmerek laktoze (mlečnega sladkorja).

Koncentrat sirotke je namreč beljakovina, ki se hitro absorbira zaradi česar je odličen dodatek k prehrani vseh športnikov, v kombinaciji z ustreznim treningom in uravnoteženo prehrano pa podpira rast mišične mase in zmanjšuje nastajanje maščobnega tkiva.

 

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka, vsebuje lecitin), kakav (v čokoladnih okusih), arome (razen v naravnem okusu), sredstvo za uravnavanje kislosti ((citronska kislina) razen v naravnem okusu), sol, sladilo (sukraloza) razen v naravnem okusu).

Uporaba: 1,5 merice (30 g) zmešajte v 150 ml vode ali mleka in dobro premešajte ter popijte nemudoma po pripravi. Tako pripravljen napitek popijte 1 do 2 – krat dnevno.

 

Dodatne informacije

Okus

Coconut, Cookies & Cream, Vanilla Ice CreamAkcija