Ni na zalogi

KFD Pure Caffeine 250g

17.99

Povečanje energije
Pospeševanje metabolizma
Za boljši fokus

Ni na zalogi

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Potrebujete poživitev in stimulacijo, pa nimate časa popiti jutranje kave!

Rešitev vam ponujajo KFD Pure oz. čisti kofein v prahu, ki je primeren za vse aktivne odrasle (razen nosečnic in doječih mater). Namenjen je vsem, ki se ukvarjajo s psihofizičnimi napori, voznikom, pa tudi vsem, ki potrebujejo zbranost med učenjem.

KFD Pure kofein je najbolj primeren za:

  • povečanje energije ob aktivnosti
  • preprečevanje psiho-fizične utrujenosti
  • povečanje fokusa
  • pospeševanje presnove

Ima lahko kofein tudi negativne učinke?

Odgovor je da, saj ob povečanih odmerkih le-ta povzroča nespečnost, glavobol ali razbijanje srca. Pri nekaterih lahko povzroči tudi težave z želodcem, vendar pa te po navadi nastopijo ob zlorabi oz. pretiranih odmerkih prehranskega dopolnila.

Zavedati se je potrebno dejstva, da za zdravega odraslega človeka zaužitje 250 – 300 mg kofeina dnevno ne bi smelo imeti negativnih učinkov, kljub temu pa je potrebno ugotoviti oz. poznati svojo mejo tolerantnosti oz. občutljivosti nanj.

Časovno delovanje kofeina

Več kot 99% kofeina se v organizem absorbira v manj kot eni uri, od 5 do 7 ur pa povprečno traja, da se polovica zaužitega kofeina izloči. Po 8 – 10-ih urah se ga iz telesa izloči že približno 75%, torej skodelica ali dve popite kave zjutraj za nikogar ne bi smeli predstavljati težav. Gre namreč za krepčilen učinek na katerega pa je potrebno paziti v večernih urah, saj lahko pri nekaterih ljudeh povzroča nespečnost in s tem povezano utrujenost. Torej…popazite, da kofeina ne uživate vsaj 6 ur pred spanjem in ne bi smeli imeti težav.

 

Sestavine: brezvodni kofein, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Uporaba: 1 odmerek (200 mg ali 1/6 merice) zmešajte v 150 – 200 ml vode ali soka ter popijte nemudoma po pripravi.

Opozorilo: Visoka vsebnost kofeina (200 mg/odmerek). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Pure Caffeine
Sestavine1/6 merice / 200 mg
Kofein199,98 mg

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Pure Caffeine 250g”


Akcija