Ni na zalogi

KFD Premium WPC 82 3000g

  • Izjemno visoka vsebnost beljakovin na odmerek
  • Neverjetno nizka vsebnost sladkorja
  • Popoln okus in tekstura

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

KiKFD Premium WPC 82 je visoko kakovosten in 100% čist koncentrat sirotkinega beljakovin, ki ga odlikuje odlična kompozicija okusov, neverjetna topnost in tekstura. Pomeni nadgradnjo izdelka KFD Premium WPC 80, z razliko od njega pa je odstotek beljakovin še povečan, pa tudi delež sladkorja je manjši.

Premium WPC 82 je narejen s posebnim ultrafiltracijskim postopkom, v katerem se maščobe in sladkorji učinkoviteje ločijo od beljakovin, dobljeni izdelek pa nato zagotavlja kar najvišji nivo kakovosti.

Premium WPC vsebujejo kar 82% beljakovin v suhi snovi zaradi tega pa je tudi njegov okus edinstven in brez primerjave. Izdelek ne vsebuje beljakovin rastlinskega izvora, kot sta soja in pšenica, zanj pa je značilna tudi visoka vsebnost BCAA aminokislin.

Izdelek ne vsebuje nepotrebnih aditivov in se izjemno hitro absorbira, poleg tega pa skoraj ne vsebuje laktoze (mlečnega sladkorja). Sladkan je s sukralozo.

Če iščete kakovosten izdelek, ki v kombinaciji z ustreznim treningom in uravnoteženo prehrano podpira rast mišične mase in hkrati zmanjšanje maščobnega tkiva, potem definitno izberite KFD Premium WPC 82.

Prepričala vas bo tudi paleta norih okusov!

 

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka), kakav (v čokoladnih okusih), arome (razen v naravnem okusu), sredstvo za uravnavanje kislosti ((citronska kislina) razen v naravnem okusu), sol, sladila ((sukraloza) razen v naravnem okusu). Izdelek vsebuje alergene: mleko.

Uporaba: 2 merici (30 g) zmešajte v 150 ml vode ali mleka in dobro premešajte ter popijte nemudoma po pripravi. Tako pripravljen napitek popijte 1 do 2 – krat dnevno.

 

Dodatne informacije

Okus

Yogurt – Blueberry, Vanilla Ice CreamAkcija