KFD NAC 180 tablet

16.99

Razstrupite svoja jetra in organizem…

  • Za čiščenje in boljše delovanje jeter
  • Pozitiven vpliv na preprečevanje različnih bolezni
  • Pozitiven vpliv na delovanje imunskega sistema
  • Izjemno močan antioksidant

Opis

Želite razstrupiti svoje telo in ojačati imunski sistem!

Poskusite N-acetilcistein (NAC),  ne-esencialno aminokislino oz. acetilirano obliko žveplovega antioksidacijskega aminokislinskega cisteina, ki ga telo veliko lažje absorbira in presnavlja. NAC je hkrati najboljši predhodnik glutationa, glavnega antioksidanta, ki ga proizvajajo človeške celice, predvsem v jetrih, pozitivno pa vpliva na preprečevanje številnih bolezni, tudi psihičnih.

NAC je sicer močan antioksidant, ki se nahaja v številnih visoko beljakovinskih živilih živalskega izvora (meso, ribe, jajca in mlečni izdelki), pa tudi rastlinskega izvora, kot sta npr. česen in brokoli.

Izkoristite pozitivne učinke N-acetilcisteina in poskrbite za čiščenje ter boljše delovanje jeter. Poskrbite za uspešen boj proti škodljivim prostim radikalom in ojačajte svoj imunski sistem.

Sestavine: N-acetil L-cistein, polnilo (celuloza), glazirno sredstvo (hidroksipropil-metilceluloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), glazirno sredstvo (polietilen glikol), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (1/2 tablete) dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD NAC
Sestavine1 tableta
N-acetil L-cistein (NAC)250 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD NAC 180 tablet”


Akcija