Ni na zalogi

KFD Gastro 10 90 kapsul

20.08

  • 10 prebavnih encimov
  • Pozitiven vpliv na prebavo
  • Proti napihnjenosti in drugim prebavnim težavam

Ni na zalogi

Opis

KFD Gastro 10 predstavlja izjemno prehransko dopolnilo oz. 10 prebavnih encimov, pridobljene iz najkakovostejših virov.

Prebavni encimi so snovi, ki se naravno pojavljajo v našem prebavnem sistemu, olajšajo pa prebavo in absorpcijo makrohranil, ki jih dobimo s hrano in delujejo kot katalizatorji kemičnih reakcij. Prebavne encime delimo na proteaze (sodelujejo pri razgradnji beljakovin), lipaze (sodelujejo pri razgradnji maščob), amilaze (sodelujejo pri razgradnji ogljikovih hidratov) in celulazo, ki sodeluje pri prebavi vlaknin.

Gastro 10 je izjemnega pomena za vse, ki imajo težave s prebavo oz. prebavnim sistemom, kot so napihnjenost, težave z zgago, napetost itd. Ta stanja namreč niso le posledica same prehrane, temveč tudi dejavnikov, kot sta stres in utrujenost.

Prebavni encimi pa so lahko pomembni tudi za vse, ki so v fazi izgradnje in pridobivanja mišične mase, saj lahko povečan vnos količin hrane po mnenju mnogih tudi povzroči prej omenjene težave s prebavili.

 

Sestavine: Maltodekstrin, kapsula (hidroksi-propil-metilceluloza), barvilo (titanov dioksid), alfa amilaza (glukanohidrolaza-1,4-alfa-D-glukan (Aspergillus oryzae)), Proteaza (4,5)(Bacillus lichenifarmis), Proteaza (3,0) Aspergillus oryzae), sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), Lipaza (Acilohidrolaza triaciloglicerol) (Aspergillus oryzae), Papain (mlečni sok iz Carica Papaje L.), bromelain (steblo ananasa Comasus L.), Laktaza (Galaktohidrolaza Beta-D-Galaktozidaza), Glukoamilaza (Amiloglukozidza (Aspergillus niger), Celulaza (4-Glukanuhidrolaza 4-(1,3; 1,4) beta-D-glukan) Trichoderma reesei), Alfa-Galaktozidaza (Galaktohidrolaza alfa-D-Galaktozidaza) (Aspergillus niger).

Priporočena uporaba: vzemite 1 kapsulo dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Gastro 10
Sestavine1 kapsula
Alfa amilaza (glukanohidrolaza-1,4-Alfa-D-glukan (Aspergillus oryzae)6000 SKB
Proteaza (4,5) (Bacillus lichenifarmis)10000 HUT
Proteaza (3,0) (Aspergillus oryzae)10 SAPU
Lipaza (Acilohidrolaza triaciloglicerol) (Aspergillus oryzae)350 FIP
Papain (mlečni sok iz Carica Papaje L.)50000 PU
Bromelain (steblo Ananasa Comasus L.)200000 PU
Laktaza (Galaktohidrolaza Beta-D-Galaktozidaza)500 ALU
Glukoamilaza (Amiloglukozidaza) (Aspergillus niger)15 AGU
Celulaza (4-glukanuhidrolaza 4-(1,3;1,4)-beta-D-glukan) (Trichoderma reesei)500 CU
Alfa Galaktozidaza (Galaktohidrolaza Alfa-D-Galaktozidaza) (Aspergillus niger)400 GAL

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Gastro 10 90 kapsul”


Akcija