KFD Coconut Oil Refined 900 g

11.99

  • Izjemno širok spekter uporabe
  • Pozitiven vpliv na vaše zdravje
  • Nepogrešljiv v vsaki kuhinji
Šifra: 0000000000081-2 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

KFD Coconut Oil je najkakovostnejše rafinirano in očiščeno olje, ki se lahko pohvali s certifikatom kakovosti in predstavlja alternativo manj zdravim maščobam.

Uporablja se lahko za surove jedi, npr. za solate, za asimilacijo vitaminov topnih v maščobi (vitamin A, D, E, K), pa tudi za pečenje in cvrtje ter pečenje na žaru.

Postopek rafiniranja sicer olju odvzame samo hranilno vrednost, hkrati pa podaljša njegov rok uporabe in dimno točko.

Kokosovo olje vsebuje srednje verižne maščobne kisline (MCT), ki se bolje absorbirajo in ne vplivajo na obremenitev prebavnega sistema kot dolgoverižne, ki jih običajno najdemo v prehrani ljudi, hkrati pa so lahko prebavljiv vir energije. Njihova zamenjava s tradicionalnimi olji naj bi tudi nekoliko vplivala na hitrejšo izgubo teže.

Kokosovo olje nad 25 stopinjami Celzija postane tekoče, večkratne spremembe agregatnega stanja pa ne vplivajo na hranilno vrednost in kakovost olja.

KFD kokosovo olje ne vsebuje umetnih dodatkov ali polnil in je 100% naravno.

 

Sestavine: 100% rafinirano kokosovo olje

Opozorilo: Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na embalaži. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični  na katero od sestavin. V kolikor ste noseči ali dojite, ne uporabljajte izdelka. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi. Pri temperaturi pod 25°C bo olje trdno, pri višjih temperaturah pa tekoče.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Coconut Oil Refined
Sestavine 100 g
Energija 3700 KJ/900 Kcal
Maščobe 100 g
   od tega nasičene 90 g
Ogljikovi hidrati 0 g
   od tega sladkorji 0 g
Vlaknine 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Coconut Oil Refined 900 g”


Akcija

0