Ni na zalogi

KFD Caffeine 100 kapsul

5.99

Povečanje energije
Pospeševanje metabolizma
Za vse aktivne

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Potrebujete poživitev in stimulacijo, pa nimate časa popiti jutranje kave!

Rešitev vam ponujajo KFD kofeinske kapsule, primerne za vse odrasle, ki so aktivni (razen nosečnice in doječe matere). Namenjeni so vsem, ki se ukvarjajo s psihofizičnimi napori, voznikom, kot tudi tistim, ki morajo biti zbrani med učenjem.

KFD kofeinske kapsule so najbolj primerne za:

  • povečanje energije ob aktivnosti
  • preprečevanje psiho-fizične utrujenosti
  • povečanje fokusa
  • pospeševanje presnove

Ima lahko kofein tudi negativne učinke?

Odgovor je da, saj ob povečanih odmerkih le-ta povzroča nespečnost, glavobol ali razbijanje srca. Pri nekaterih lahko povzroči tudi težave z želodcem, vendar pa te po navadi nastopijo ob zlorabi oz. pretiranih odmerkih prehranskega dopolnila.

Zavedati se je potrebno dejstva, da za zdravega odraslega človeka zaužitje 250 – 300 mg kofeina dnevno ne bi smelo imeti negativnih učinkov, kljub temu pa je potrebno ugotoviti oz. poznati svojo mejo tolerantnosti oz. občutljivosti nanj.

Časovno delovanje kofeina

Več kot 99% kofeina se v organizem absorbira v manj kot eni uri, od 5 do 7 ur pa povprečno traja, da se polovica zaužitega kofeina izloči. Po 8 – 10-ih urah se ga iz telesa izloči že približno 75%, torej skodelica ali dve popite kave zjutraj za nikogar ne bi smeli predstavljati težav. Gre namreč za krepčilen učinek na katerega pa je potrebno paziti v večernih urah, saj lahko pri nekaterih ljudeh povzroča nespečnost in s tem povezano utrujenost. Torej…popazite, da kofeina ne uživate vsaj 6 ur pred spanjem in ne bi smeli imeti težav.

 

Sestavine: brezvodni kofein, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), kapsula (goveja želatina), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 kapsulo 1-krat dnevno skupaj s kozarcem vode.

Opozorilo: Visoka vsebnost kofeina (200 mg/kapsulo). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Caffeine
Sestavine1 kapsula
Kofein200 mg

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Caffeine 100 kapsul”


Akcija