Ni na zalogi

KFD Ashwagandha K-66 115 tablet

17.99

Naj bo zdravje na prvem mestu

  • Izjemni učinki na razpoloženje
  • Pozitiven vpliv na pomirjanje
  • Za močan imunski sistem

Ni na zalogi

Opis

Ashwagandha, ki je v ajurvedi oz. ajurvedski medicini že dolgo poznana in cenjena, saj ima izjemne učinke na naše razpoloženje, se počasi uveljavlja tudi pri nas.

Indijski ginseng, kot rastlino tudi imenujejo, namreč pomirja in pozitivno vpliva na blaženje depresije, poleg tega pa pozitivno vpliva na lajšanje tesnobe in krepi sam imunski sistem, ki se tako lažje brani proti stresu. Ashwagandha skratka skrbi za izboljšanje splošnega počutja in nas polni z energijo, poleg naštetega pa poskrbi za bolj kvaliteten in mirnejši spanec.

Za Ashwagandho sicer na splošno velja, da pozitivno vpliva na:

  • povečano možgansko delovanje
  • blaženje vsakdanjega stresa
  • blaženje bolečin in nastalih vnetij
  • povečanje spolne sle in plodnost obeh spolov
  • upočasnjevanje procesov staranja

Zaradi svojih pozitivnih učinkov oz. delovanje na različnih področjih se jo priporoča predvsem tistim, ki si želijo na zdrav in naraven način pomagati pri premagovanju stresa, pomanjkanju spolne sle, v menopavzi in izboljšanju spomina, pa tudi izboljšanju koncentracije ter storilnosti, povečanju odpornosti itd.

 

Sestavine: polnilo (celuloza), izvleček korenine Ashwagandhe (Withania somnifera L. standardiziran na 5% vitanolidov), sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid), glazirna sredstva (hidroksipropil metilceluloza in polietilen glikol).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Ashwagandha K-66
Sestavine1/2 tablete
Izvleček korenine Ashwagandhe (Withania somnifera)200 mg
   od tega vitanolidov10 mg


Akcija