Isoline Carnitine Drink 750 ml

1.79

2500 mg L-karnitina na plastenko
Popolnoma brez konzervansov
Sladkano s Stevio

Šifra: 1609 Kategorije: , , ,

Opis

Okusna osvežilna pijača skoraj brez kalorij, konzervansov in sladkorja…sladkana s Stevio

Predstavljamo vam osvežilen napitek neverjetnega okusa z dodanim L-karnitinom, ki bo poskrbel za večjo vzdržljivost med treningom ter za dodatno porabo odvečne maščobe in kilogramov.

Isoline Carnitine Drink vsebuje kar 2500 mg L-karnitin L-tartrata na odmerek, poleg tega pa je edini tovrstni izdelek na tržišču, ki ne vsebuje škodljivih konzervansov in umetnih sladil.

Napitek je sladkan je s stevio, tekom vadbe pa s popolnoma naravnim okusom poskrbi za uspešno hidracijo in občutek odžejanosti.

Kaj je L-karnitin

L-karnitin je organska kemijska spojina, ki ob športni ali drugi aktivnosti pozitivno vpliva na izgorevanje maščob, kakor tudi na okrevanje oz. regeneracijo vaših mišic. S tega vidika je izjemno primeren za izgubo odvečne telesne maščobe oz. hujšanje, saj njegov učinek kot že rečeno pozitivno vpliva na izgorevanje maščob, ki jih telo uporablja za nastanek energije.

L-karnitin v telesu igra pomembno vlogo pri prenosu maščobnih kislin skozi membrano mitohondrijev (membranskih struktur, ki služijo celičnemu dihanju), ravno tako pa je pomemben za presnovo različnih aminokislin.

In to še ni vse. Ne samo, da uporaba L-karnitina pozitivno vpliva na hujšanje in posledično izgubo odvečnih kilogramov. Ob njegovi uporabi boste veliko storili tudi za delovanje srca ter normalen srčni utrip, kot tudi za splošno počutje.

Napitek je na voljo v kar petih različnih okusih, ki vas bodo presenetili.

Dodatne informacije

Okus

Grapefruit, Orange

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Isoline Carnitine Drink 750 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaAkcija

0