Ni na zalogi

Iron Plus, 90 tablet

9.99

Preprečite slabokrvnost in ostanite zdravi

  • Normalna izgradnja rdečih krvnih celic
  • Preprečuje utrujenost
  • Več delovne zmogljivosti

Ni na zalogi

Opis

Iron Plus je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% odmerek dnevnega vnosa železa. Njegova osnovna naloga je normalna izgradnja rdečih krvnih celic in hemoglobina ter prenos kisika do vseh živih celic v organizmu.

Njegovo pomanjkanje v telesu povzroča slabokrvnost, posledično pa utrujenost, zasoplost, apatičnost ter splošno pomanjkanje energije, kar se negativno odraža v v delovni zmogljivosti.

Kadar imamo uravnoteženo prehrano in smo zdravi, ga telo ne potrebuje dodatno vendar pa je nekoliko drugačna zgodba pri mladih v obdobju hitre rasti, nosečnicah, okrevanju po bolezni, krvodajalcih, vegeterijancih, športnikih in starostnikih ali pa npr. pri krvavitvah (močnejše menstruacije, operacije, poroda, krvavitve v prebavilih itd. ). V teh primerih je železo skoraj nujno dodajati tudi v obliki prehranskih dopolnil, saj ga s samo hrano ne zaužijemo dovolj.

 

Sestavine: sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid), askorbinska kislina, železov fumarat, folna kislina.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno z obrokom.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Iron Plus
Sestavine1 kapsula%RDA
Vitamin C80 mg100
Železo14 mg100
Folna kislina100 mcg 50

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Iron Plus, 90 tablet”


Akcija