Akcija!

FA L-Carnitine Liquid 500 ml

9.99

  • kar 2000 mg karnitina na 10 ml
  • Pospešeno delovanje metabolizma
  • Lažje izgorevanje odvečnih maščob

 

Opis

Ste aktivni in želite poskrbeti za več energije, hkrati pa kakovostno izgubljati odvečno maščobo.

Izberite FA L-Carnitine Liquid, L-karnitin v tekoči obliki, ki se veliko hitreje in še bolj učinkoviti absorbira, poleg tega pa se tisti, ki ne želijo jemati  tablet ali kapsul, temu z lahkoto izognejo in karnitin užijejo v obliki okusnega napitka.

Izdelek je zaradi svoje tekoče oblike in delovanja izjemno zaželen med aktivnimi ljudmi kot tudi profesionalni športniki, saj njegova formula ne pomeni le pozitivnega učinka na uravnavanje telesne teže, temveč tudi na osnovne metabolične procese, kar hkrati pozitivno vpliva na generalno počutje!

Pomembna je tudi vsebnost samega L-karnitina, ki ga FA L-Carnitine Liquid na odmerek (10 ml) za razliko od podobnih izdelkov vsebuje skoraj 2-krat toliko oz. kar 2000 mg.

Ob uporabi FA L-Carnitin Liquid boste rezultate lahko zaznali precej hitro ter občutili dodatno energijo, njegovo delovanje pa ni omejeno le na opisane učinke temveč tudi na spodbujanje presnove in zaščito celic pred oksidativnim stresom.

 

Sestavine: voda, L-karnitin, pantotenska kislina (D-pantotenat, kalcij), kisline (E330, E296), arome, sladila (acesulfam, sukraloza, neotam, steviol glikozidi iz stevije), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), barvilo (E150d), maltodekstrin.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek dnevno (10 ml oz. 2 jušni žlici) najmanj 30 minut pred vadbo. Pred uporabo vsebino pretresite. Morebitne usedline so del naravnega procesa v izdelku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka FA L-Carnitine Liquid
Sestavine1 odmerek (10 ml)
L-Karnitin2000 mg
Pantotenska kislina6,7 mg / 167% PDV

Dodatne informacije

Okus

Blue Raspberry, Cherry ColaAkcija