Akcija! Ni na zalogi

Citrulline Malate 90 tablets

22.82

Povečajte pump…Povečajte vzdržljivost

  • Izboljšanje aerobne zmogljivosti
  • Neverjeten pump efekt
  • Vidnejši rezultati
  • Nepogrešljiv v pre-workout izdelkih

Ni na zalogi

Šifra: 264 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Povečajte pump efekt in poskrbite za vzdržljivost

Citrulin malat je neesencialna aminokislina, kar pomeni, da jo telo samo ustvarja oz. sintetizira, zaradi svojega učinkovitega delovanja pa je nepogrešljiva v vseh pre-workout izdelkih. Gre namreč za to, da citrulin malat izboljšuje aerobno zmogljivost in vzdržljivost ter povečuje pump efekt, njegova uporaba pa tako pripelje do boljših in vidnejših rezultatov.

Uporaba citrulin malata preprečuje oz. zavira nastanek mlečne kisline v mišicah, s čimer se znatno povečuje vzdržljivost in preprečuje utrujenost mišičja. Ravno tako uporaba citrulin malata vpliva na povečanje ravni dušikovega oksida, kar nadalje deluje na razširitev ožilja ter posledično na povečanje prekrvavitve samega telesa.

Uporaba omenjenega izdelka med drugim tudi pozitivno vpliva na absorpcijo zaužitih beljakovin in s tem na povečanje mišične mase ter sintezo L-arginina.

Kaj pa pomeni malat… oblika jabolčne kisline oz. metobolit, ki v Krebsovem ciklu pomeni tvorbe ATP energije, v kombinaciji s samim citrulinom pa definitivno odlično regeneracijo in vzdržljivost ter preprečevanje mišične utrujenosti.

 

Sestavine: Citrulin malat (2:1), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (5 g)  vzemite 30-45 minut pred vadbo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Citrulline Malate
Sestavine5 g (%RDA)
Citrulin malat3330 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Citrulline Malate 90 tablets”


Akcija