ADEK Vitamins 60 kapsul

9.99

  • Za močan imunski sistem
  • Pomemben za kožo, lase in nohte
  • Močne kosti in zdravi zobje

Opis

Napolnite svoje telo z vitaminskim kompleksom in poskrbite za njegovo brezhibno delovanje. Gre za kombinacijo vitaminov A, D, E in K, njihova uporaba pa je po zaslugi širše ozaveščenosti v zadnjem obdobju postala bolj pogosta, pa tudi priljubljena, predvsem zaradi pozitivnega delovanja na imunski sistem in samo počutje.

Že samo ime izdelka sicer naznanja sestavine oz. vitamine, ki jih vsebuje, pomembno pa je vedeti, da gre za štiri osnovne vitamine, ki so izjemno pomembni za človeško telo.

Vitamin A je med drugim ključen za samo delovanje vida, poleg tega pa vpliva na rast in je odgovoren za regulacijo epitelnega oz. krovnega tkiva ter drugih celic v telesu. Zahvaljujoč različnim raziskavam o njegovih lastnostih, je znano, da pozitivno vpliva na preprečevanje nastanka raka ter različnih okužb, virusov in bakterij. Pozitivno vpliva na imunski sistem ter stanje kože, las in nohtov.

Vitamin D vpliva na skeletni sistem oz. kostno presnovo, sodeluje pa tudi pri izgradnji zob ter kosti. Med drugim pomaga tudi v boju proti kariesu, pomembno pa vpliva tudi na delovanje živčnega sistema. Njegovo pomanjkanje se pogosto kaže v motnjah spanja. Pozitivno vpliva še na imunski sistem in mišičje ter deluje antibakterijsko. Pomemben je za presnovo, njegovo redno uživanje pa naj bi imelo pozitivne učinke na preprečevanje obolelosti za gripo.

Vitamin E pozitivno vpliva na upočasnjevanje procesa staranja kože in deluje kot antioksidant. Sodeluje v številnih metabolnih procesih in vpliva na proces strjevanja krvi ter mišično zmogljivost. Pomemben je tudi za delovanje vida.

Vitamin K vpliva na strjevanje krvi, pozitivno pa deluje na srčno-žilni sistem. Ima protivnetne, antibakterijske, analgetične in protiglivične lastnosti.

 

Sestavine: vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin K, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), kapsula (voda, želatina).

Priporočena uporaba: vzemite 1 kapsulo dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Hranilna vrednost izdelka Real ADEK Vitamins
Sestavine1 kapsula / PDV %
Vitamin A300 mcg (37,5)
Vitamin D50 mcg (1000)
Vitamin E12 mg (100)
Vitamin K50 mcg (66,7)

 Akcija